Alle Kategorier

Hjem> Om oss > Om PQWT

Om PQWT

                               

Hunan Puqi Geologic Exploration Equipment Institute og Hunan Puqi Water Environment Research Institute ble etablert i mai 2006; Puqi Institutes er hovedsakelig engasjert i forskning og utvikling av følgende områder: geofysisk leting, reduksjon av ledningsnettreduksjon, katastrofeforebygging og avbøting, jordskjelvadvarsel, bakkegjennomtrengende kommunikasjon, smart rørledning og livssøk.

                               

De siste årene har totalt hundrevis av millioner yuan blitt investert i forskning og utvikling av vitenskapelige forskningsprosjekter og bygging av talentlag. I samsvar med det strategiske målet om "oppkvikkende vitenskap og teknologi og styrke talenter", samarbeidet Puqi Institutes og etablerte et langsiktig samarbeidsforhold med mange nasjonale vitenskapelige forskningsinstitusjoner, høyskoler og universiteter, og gjennomførte en rekke nasjonale vitenskapelige forskningsprosjekter. Puqi-institutter etablerte i fellesskap den "13. femårige nasjonale vann-spesielle FoU-base" med Harbin Institute of Technology; i fellesskap etablert "Industry-University-Research Strategic Innovation Cooperation Base" med Hunan University of Science and Technology; etablere "Practice Base for Industry, University and Research" med Changsha University.Historie

 • Av 2020

  Puqi har erklært mer enn 300 nasjonale patenter og opphavsrettigheter for programvare.

 • i 2019

  Puqi vant andreprisen til Hunan Province Science and Technology Progress Award.

 • i 2018

  Puqi ble tildelt som "observerende kontrakter og understreker troverdighet" av Hunan-provinsen og Changsha byregjering. Puqi-produkter har blitt eksportert til 108 land.

 • i 2017

  Puqi Industry-University-Research Innovation Fund ble opprettet.

 • i 2016

  Puqi ble oppført på CCTVs liste over merker.

VÅR FACTORY

Hot kategorier