Alle Kategorier

Hjem> Kundeservice > Nyheter

Feire den offisielle etableringen av PQWT Research Institutes østafrikanske kontor!

Tid: 2023-07-11 Treff: 191

For å aktivt svare på den nasjonale oppfordringen, utdype det praktiske samarbeidet med afrikanske land, implementering av «Belt and Road»-initiativet og «Eight Actions» i Kina-Afrika-samarbeidet, ble PQWT Research Institutes østafrikanske kontor offisielt etablert 1. juli , 2023. Mr. Chen Bo, administrerende direktør for PQWT Research Institute; Mr. Yang Zhui, daglig leder for Marketing Center; Mr. Liu Guowei, assisterende daglig leder; og Mr. Robert, administrerende direktør for Africa Drill Mart i Øst-Afrika, deltok på seremonien.

bilde-1

bilde-2

Øst-Afrika-kontoret til PQWT Research Institute er basert på 10-årsjubileet for "Belt and Road"-initiativet, med muligheten til China-Africa Economic and Trade Expo og sterk støtte fra ledelsen av instituttet. Det ble etablert i samsvar med reform- og utviklingskravene til instituttet for å realisere utviklingen av PQWT-regionen i Øst-Afrika.

bilde-3

PQWT-kontor i Øst-Afrika i Nairobi, hovedstaden i Kenya.

Kontaktinformasjon for kontor i Øst-Afrika:
Kontakter: Mr. ROBERT KHISA MULANGO
Tlf:+254795519914, +254722213618
E-post: corporate@africadrillmart.com,   robert@africadrillmart.com
Adresse: Factory Street, Industrial Area. Howse & McGeorge Centre, P. O. Box
52789-00100 Nairobi. Kenya.
Tjenesteområde-12 land i Øst-Afrika: Kenya, Tanzania, Uganda. Rwanda, Burundi
Somalia, Sør-Sudan, Den demokratiske republikken Kongo Etiopia Eritrea Djibouti
Seychellene.

Hunan PQWT Research Institute ble grunnlagt i 2006 og har tre institusjoner:

Hunan Puqi Geologic Exploration Equipment Institute, Hunan Puqi Water Environment Institute Co.Ltd., og Hunan Puqi New Energy Research Institute Co.,Ltd. Det engasjerer seg hovedsakelig i forskning, produksjon, salg og tjenester av prosjekter innen felt som geofysisk leting, trykkreduksjon i rørledninger, overvåking av geologiske anomalier av bygninger og demninger, overvåking av trafikksikkerhet i byer, rørledningsdeteksjon, vannkvalitetsanalyse, katastrofeforebygging og -reduksjon, tidlig varsling om jordskjelv, smarte vannsaker, spesielle nye energikjøretøyer og lekkasjesøkekjøretøyer. I sytten år har instituttet alltid holdt seg til utviklingsprinsippet om å "dele fordelene med vitenskap og teknologi og utforske teknologiens underverk", implementert merkevarestyringsstrategien for "teknologibasert utvikling og talentbasert styrke", og har mer enn 400 patenterte teknologier. Den har gjennomført mer enn ti nasjonale, provinsielle og kommunale sentrale forsknings- og utviklingsplaner og vitenskapelige og teknologiske prosjekter og har vunnet mange vitenskapelige og teknologiske priser på provinsielt, kommunalt og distriktsnivå.

bilde-4

PQWT Research Institute har alltid holdt seg til det globale markedsnettverksoppsettet og har etablert et relativt komplett globalt markedsførings- og servicenettverkssystem. Per nå har produktene og tjenestene dekket mer enn 180 land og regioner i Asia, USA, Latin-Amerika, Midtøsten, Europa og Afrika.

PQWT Research Institute vil alltid opprettholde det riktige utviklingskonseptet og "oppriktighet og vennlighet"-filosofien. Med etableringen av det østafrikanske kontoret som en mulighet, vil vi fortsette å fremme kommunikasjon og samarbeid mellom PQWT og østafrikanske kunder, og bedre fordele Øst-Afrika med utviklingsprestasjonene til PQWT. Deretter vil vi jobbe sammen med østafrikanske kunder for å fortsette å fremme høykvalitetsutvikling av Kina-Afrika-samarbeidet og bygge en ny æra av Kina-Afrika-samfunnet med en felles fremtid.

Hot kategorier